Een haakgelukkig nieuw jaar!

Dat wens ik jullie allemaal toe!

Ik heb genoten van twee weken heel weinig moeten. Manlief (die ondernemer is en daardoor ook thuis vaak nog aan het werk is) was ook bijna helemaal vrij en met ouders en schoonouders die in het buitenland overwinteren hadden wij maar weinig verplichtingen. Afgezien van de tripjes naar de supermarkt (waar de chaos maar niet wilde ophouden...) was het dus echt een ontspannen thuisvakantie en hebben we met het gezin vooral lekker veel films gekeken. 

Van haken en breien is niet eens zo veel gekomen. Wel haakte ik nog een paar bloemetjes:

En op oudejaarsavond haakte ik het laatste vierkantje aan mijn Simply Squared deken:

Alleen de rand nog, daar ben ik nu mee bezig en daar ga je volgende week meer van zien!

Verder heb ik mijn werkkamer lekker opgeruimd en een beetje gereorganiseerd. Wat oude dingen van de muur af, een nieuw plankje opgehangen. En dat bureau eens flink onder handen genomen, want tja...

maar soms is dat opruimen toch ook wel nodig ;)

En verder veel gelezen en nagedacht over mijn plannen voor het komende jaar. Ik ben niet zo goed in goede voornemens, maar plannen die maak ik graag! (Die kun je altijd nog bijstellen, hihi!) En mijn grote plan voor 2015? Dat komt eigenlijk neer op 'beter plannen' :D Ik ben heel goed in het bedenken van leuke dingen die ik wil doen of bereiken, maar ik vergeet meestal om daar de stappen bij te bedenken die ik moet maken om daar te komen. Dus daar ga ik dit jaar mee aan de slag!

Wat zijn jouw goede voornemens of plannen voor 2015?